Kinn kommune

Valgstyret i Kinn får resultatet av folkeavstemningen torsdag kveld. Europaveg 16 mellom Bergen og Voss går tvers gjennom.


Ancestral Maps Standal Family Genealogy Sogn Og Fjordane Genealogy Norway Map

Totalt i heile Kinn kommune har 7063 stemt.

. Kinn kommunestyre skal behandle innbyggernes anbefaling på et møte 7. 3427 personar 4852 prosent vil dele kommunen. Flora og Vågsøy deler ikke kommunegrense men ligger på hver sin side av Bremanger som ikke ønsket å bli slått sammen med naboene.

Resultatet etter folkeavstemningen om Kinn kommunes framtid er bekreftet. Kinn kommune la rundt klokken 2240 ut en melding på nettsidene som het endeleg resultat. Vanylven er ein kommune på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylkeHan grensar i nord over Rovdefjorden til Sande og Herøy i aust mot Volda kommune i sør mot Stad kommune og Kinn kommune.

Måndag - fredag kl. Folkeavstemningen er kun rådgivende. I fleire år har det vore uro i den særeigne kommunen.

Kommunesenteret er tettstaden DaleVaksdal er òg namnet på ein tettstad i kommunenVaksdal grensar til Voss og Bergen kommunar og jarnvegen. Knapt flertall vil. Telefon47 57 75 60 00.

Folkeavstemningen er kun rådgivende. Så langt har ein ikkje sett slike verknader står det i konklusjonen. Det er flertall for å beholde Norges rareste kommune.

Valgresultatet skal nå fintelles før det blir offisielt bekreftet klokken 12 fredag. 4914 prosent stemte for å beholde kommunen slik. Tvert imot har det blitt reduksjon i folketallet både i Kinn og i de nye kommunedelene Vågsøy og Flora står det i rapporten fra Kommunekonsult.

3471 4914 prosent vil halde fram med Kinn kommune. I 2020 ble de to kommunene Vågsøy og Flora i Vestland sammenslått til Kinn kommune. Og tallene fra folkeavstemningen viser et knapt flertall for å beholde Kinn kommune.

Kinn er blitt omtalt som Norges rareste kommune. 1900 Resultatet av førehandsrøystingane i Kinn. Den viktigaste grunngjevinga for Kinn kommune var at den skulle gi sterkare befolkningsvekst og næringsutvikling i både Flora og Vågsøy.

Kinn er blitt omtalt som Norges rareste kommune. 3427 personer stemte for oppløsning. Kun 44 stemmer skilte.

Denne ble kort tid etter erstattet av en melding om mellombels. Valdeltakinga er på 529 prosent. Kinn kommunestyre skal behandle innbyggernes anbefaling på et møte 7.

Kinn er blitt omtalt som Norges rareste kommune. Folkeavstemningen er kun rådgivende. 49 prosent ønskjer å halde fram med Kinn kommune 48 prosent ønskjer å løyse opp Kinn kommune i Vestland fylke.

Begrunnelsen for opprettelsen av Kinn kommune var at den skulle gi sterkere befolkningsvekst og næringsutvikling i både Flora og Vågsøy. Postboks 1378 Vika 0114 Oslo Org. 9 0161 Oslo Postadresse.

4852 prosent stemte for deling og 234 prosent stemte blankt. Bergens Tidende Den rådgivende folkeavstemningen viser et knapt flertall for at Kinn kommune ikke skal splittes. Fråsegna inneheld ei rekkje nye forslag om korleis vegen over Ramsdalsheia kan ha livets rett i framtida.

Det blir finteljing fredag. Kinn kommune har skrive høyringsfråsegn om avvikling av Ramsdalsheiavegen som kommunal veg. Send oss post elektronisk.

Postadresse Kinn kommune Postboks 294 6701 Måløy. 4914 prosent stemte for at Kinn skal forbli én kommune. Det dei trekker fram som den største utfordringa med Kinn kommune er reiseavstandane.

Anders Bergan Innbyggerne har talt. Eidså Fiskå Åram Rovde Åheim og SyvdeI Syvde ligg Vanylven Vidaregåande Skule. Kinn kommunestyre skal behandle innbyggernes anbefaling på et møte 7.

Organisasjonsnummer 820 956 532 Kontonummer 37054015454. Vanylven lokalt er delt opp i seks forskjellege bygder. Det er det ikke alle som er fornøyd med.

61 i gamle Vågsøy og 44 i gamle. 51 prosent av dei som har førehandsrøysta ønskjer å løyse opp Kinn kommune. 4852 prosent stemte for at Kinn skal deles i to kommuner.

Så langt har en ikke sett slike virkninger. Flora og Vågsøy deler ikke kommunegrense men ligger på hver sin side av Bremanger som ikke ønsket å bli slått sammen med naboene. Vaksdal er ein kommune i Vestland fylkeKommunen høyrer til distriktet Midhordland og deltar i Bergen og Omland regionråd.

Flora og Vågsøy deler ikke kommunegrense men ligger på hver sin side av Bremanger som ikke ønsket å bli slått sammen med naboene.


Nr 12 Holvik Holvikfossen Gloppen Kommune Friluftsliv Kultur Fjelltur


Seterdrift I Gudbrandsdalen Landskap


Watch This Reel By Turdama7 On Instagram I 2022


Skillingsviser Pa Seteren Norge Hytte


Saltskohamnen Beautiful Norway Norway Mansions


Hullet I Torghatten Fjell Land Inngang


Pin Pa Vanlife In Norway 2020


Anita On Instagram Maloy Kinnkommune Vestlandetpasittbeste Norfjord Sognogfjordane Beautifuldestinations Coastofnorway Nature Naturephotography


Heim Lustrabadet


Valasgarden 1 Cultural Landscape World Best Photos Norway


Topptur Til Eggenipa I Byrkjelo Turjenter No Turtips Fjelltur Kart


Anita On Instagram Molja Fyr Alesund Sentrum Lighthouseofnorway Moljalighthouse Alesundcity Weddingsuite Viewtotheocean Gamlea In 2022 Alesund Instagram City


Turmagasinet 2016 Sogn Og Fjordane Turlag Sogn Og Fjordane Forde Borna


River Gamle Tana Bru Elv Vaer Lund


Langedrag Naturpark Ville Dyr Hund Ridning


Skjellom Lom Oppland Cultural Landscape Oppland Landscape


Pin On Explore


Most Scenic Routes Are Stunning No Matter What Direction You Drive In But This Particular Stretch Presents Its Most Dramatic Side If Scenic Routes Scenic Trip


Anita On Instagram Refvikstranden Kinn Kommune Beautifulbeachesdestination Bythestadtosean Coastofnorway Skyandocean Amazingplace Whitesand I 2022 Instagram

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel